Awww Chak v(^_^)v

My photo
Minah Kilang yg suka merempit... Suka berangan... suka makan.. suka melalak.. suka suka nak buat apa... suka hati and suka blur.. hihi yang penting Just be my self V(^_^)V
HOME TIPS PETUA MADAH SHARING

Sunday, February 16, 2014

Im Back!!

Assalamualaikum..

Fuuuyooo title macam gempak je kan hahaha..Dah lama cheida tak menaip berikutan ada masaalah teknikal yang tak tahu punca kenapa..Membuatkan mood kelaut untuk mengupdatekan blog.
Walaupun cheida tak update tapi cheida selalu je jengah-jengah dan stalk blog-blog korang ok!!

Terima kasih buat blogger Nick tolong cheida cek balik apa punca blog ni jadi gelong hahahah.. Walaupun sebenarnya tak tahu jugak apa punca sebenar tapi sedikit sebanyak dapat jugak kembalikan blog kepada normal hahaha!! Terima kasih Abey Nick oi!! Korang kalau nak tahu apa-apa tips yang berguna dunia blog ni boleh pergi ke blog nick nashram ! banyak ilmu yang dikongsikan!

Lagi sekali nak ucap Thanks youuu verrryy muchh Sir Nick !! Speking sikit sebab dia kan cikgu English.

Seperti biasa ada yang tahu dan ada yang tak tahu.Tahun ini insyallah cheida akan bertukar status..
Apapun masih dalam perancangan. Bila tiba masanya akan cheida war-warkan..
Doakan agar semua urusan cheida dipermudahkan yea dears!

trowh back e-day

Setakat ni apa yang dirancang berjalan agak perlahan namun lancar.. Orang cakap biar lambat asal selamat khen! Untuk yang major part ada yang dah satel dengan deposit ada yang belom satel. Katering belum cari lagi. Borang insyallah next month akan disatelkan memandangkan tempoh sah laku HIV test 3 bulan saja so kena buat bulan depanlah kan..

lempaq belakang e-day

Walaupon agak terlambat tapi cheida nak ucapkan selamat tahun baru buat semua rakan bloggers..
Yang mana follow blog cheida terima kasih banyak-banyak.. maaflah cheida tak sempat nak jengah dan follow balik blog korang. Insyallah akan cuba terjah dan follow kembali..

Akhir sekali terima kasih buat semua pembaca dan followers blog aweks kilang!
Tanpa korang blog cheida ni tak ada makna huhuhu..


P/S: cheida sekarang dah jadi ahli shaklee kalau sape-sape berminat nak beli or bertanyakan pasal product shaklee boley add cheida or pm cheida kt Facebook 

1 comment:

  1. wah akak nak kawen dah ya.... tahniah kak! :)

    ReplyDelete

Terima kasih kepada anda yang comel dan hensem yang sudi meninggalkan comment.. nanti cheida on9 cheida approve dan balas balik ye.. in syaa allah... :)

Labels

10 (1) 10 perkara (1) 2013 (1) air tulang belakang (1) akad nikah (1) apex (1) Artis (1) B2B (7) B3:BR (3) battle royale (3) beadings (1) berkenalan (1) bertandang (1) bertunang (1) besday (1) bff (3) blogger (1) blogwalking (1) Bosan (8) cantik (5) carta 10. (2) cerewet (1) Cerpen (3) changes (1) Che Ta (1) Che Ta dengan Zain (1) chewi (1) coklat (1) Dong Xinyi (1) dslr (2) e-day (2) e-day.dilema (1) emosi (1) engagement (2) engineering (1) facebook (1) GA (1) gadis (1) gelabah (1) gembira (6) geram. (1) girls (1) good luck (1) Gosip (1) Gossip (1) guest book (1) guys (1) hantaran (2) hasil kerja (2) hati-hati (1) henna (1) hilang (2) hormat (1) imback (1) info (2) insomnia (1) jalan2 (3) jambu (1) Kahwin (5) kamus (1) kegemaran (1) kehidupan (1) kejam (1) kemalangan (1) kematian (1) kenduri (1) kesayangan (2) kesihatan (1) keyboard warrior (1) kilang (2) komen (1) kondem (1) kopi pes (1) kosmo (1) kutuk (1) lamaran (1) leader (1) lelaki (1) libas (1) listen (1) loghat (1) maal hijrah (1) macam-macam (1) madah (11) makan2 (5) make up tunang (1) Malam berinai (1) mama (1) memory (5) meniru (1) menyampah (4) menyicah (1) MH370 (1) moments (1) motivasi (1) Mua (1) nikah (1) pantang (1) patung (1) pearl shawl (1) pedoman (3) pembohong (1) pengkhiran (1) penyamun (1) penyibuk (1) perccubaan (1) personaliti (1) petua (2) photo props (1) photograpy (3) potographer (1) pusat (1) quota (1) raya (2) ready (1) rempit (1) review (8) risiko (1) rojak (1) romantik (1) Safi (1) sagment (2) sahabat (1) sakit (9) salam (1) sayang (5) sedih (14) selendang (1) shaklee (2) sharing (27) shawl ciffon (1) sibuk (1) sifat (1) solat (1) steamboat (1) stres (1) sweet memory (2) tabah (1) tahun baru. (1) tak elok (1) teambuilding (1) tempahan tudung tunang (1) tensyen (4) terkejut (1) terlanjur (1) teruja (1) tips (1) tragedi (1) tudung (1) tudung nikah (1) tudung tunang (1) tugasan (3) Tunang (7) umur nabi (1) uncle gedek (1) untuk dia. (1) upsr (1) viel (1) vit C (1) Vote (1) wordless (6) work (1)