Awww Chak v(^_^)v

My photo
Minah Kilang yg suka merempit... Suka berangan... suka makan.. suka melalak.. suka suka nak buat apa... suka hati and suka blur.. hihi yang penting Just be my self V(^_^)V
HOME TIPS PETUA MADAH SHARING

Monday, December 09, 2013

Teaser E-day

Asssalamualaikum...

Picture for my Eday.. bahagian pertama dulu eak..
hihii entry yang agak basi.. Actualy malulah nak share.. Tapi since evrythings going be more prepairation.. Cheida share la sedikit pic dari OP cheida dan hp rakan..
semua gamba ni sekitar majlis bersama rakan dan family belah en tunang hihihi

thanks for the sponsor from my bff linda :)


Ini adalah Mua yg bertanggungjawab menconteng muka cheida.. sapa lg Cik Nad yg comel


                                                              my beloved dadyy..
My supeer dupperr lovely mama! Love u untill akhirat.. thanks for everythings sobkh2..  Menitik air mata taw masa pelok mama.. huwawawa
                                      My true and beloved friends from 2001! Farah and Linda
                                                   family dari sebelah keluarga en tunang

ni semua emak2 sedara cheida taw..


Dan sedikit gamba bersama rakan study di PUO dulu.. Akak saerani! dan Izull baby my BFF masa studyy!!Tgok baby dia bestkann omeyy sgt! sekarang dia tegah preggy lagi dan insyallah bulan 1 ni akan dapat kembar!! Wah cayalah Nady!! Pleasee bagi tipss nanti hahahaha..

Ok la nanti senang2 cheida upload pula gamba masa outdoor yea.
hikhikhikk feeling retis gituuu

Till then...


 



4 comments:

  1. berseri-seri tgk orang bertunang ne..hehe
    tarikh kawen tu bila pulak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnt dah dekat cheida war2kan naa
      hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. gamba u x ley la nnt jatuh saham i okessss

      Delete

Terima kasih kepada anda yang comel dan hensem yang sudi meninggalkan comment.. nanti cheida on9 cheida approve dan balas balik ye.. in syaa allah... :)

Labels

10 (1) 10 perkara (1) 2013 (1) air tulang belakang (1) akad nikah (1) apex (1) Artis (1) B2B (7) B3:BR (3) battle royale (3) beadings (1) berkenalan (1) bertandang (1) bertunang (1) besday (1) bff (3) blogger (1) blogwalking (1) Bosan (8) cantik (5) carta 10. (2) cerewet (1) Cerpen (3) changes (1) Che Ta (1) Che Ta dengan Zain (1) chewi (1) coklat (1) Dong Xinyi (1) dslr (2) e-day (2) e-day.dilema (1) emosi (1) engagement (2) engineering (1) facebook (1) GA (1) gadis (1) gelabah (1) gembira (6) geram. (1) girls (1) good luck (1) Gosip (1) Gossip (1) guest book (1) guys (1) hantaran (2) hasil kerja (2) hati-hati (1) henna (1) hilang (2) hormat (1) imback (1) info (2) insomnia (1) jalan2 (3) jambu (1) Kahwin (5) kamus (1) kegemaran (1) kehidupan (1) kejam (1) kemalangan (1) kematian (1) kenduri (1) kesayangan (2) kesihatan (1) keyboard warrior (1) kilang (2) komen (1) kondem (1) kopi pes (1) kosmo (1) kutuk (1) lamaran (1) leader (1) lelaki (1) libas (1) listen (1) loghat (1) maal hijrah (1) macam-macam (1) madah (11) makan2 (5) make up tunang (1) Malam berinai (1) mama (1) memory (5) meniru (1) menyampah (4) menyicah (1) MH370 (1) moments (1) motivasi (1) Mua (1) nikah (1) pantang (1) patung (1) pearl shawl (1) pedoman (3) pembohong (1) pengkhiran (1) penyamun (1) penyibuk (1) perccubaan (1) personaliti (1) petua (2) photo props (1) photograpy (3) potographer (1) pusat (1) quota (1) raya (2) ready (1) rempit (1) review (8) risiko (1) rojak (1) romantik (1) Safi (1) sagment (2) sahabat (1) sakit (9) salam (1) sayang (5) sedih (14) selendang (1) shaklee (2) sharing (27) shawl ciffon (1) sibuk (1) sifat (1) solat (1) steamboat (1) stres (1) sweet memory (2) tabah (1) tahun baru. (1) tak elok (1) teambuilding (1) tempahan tudung tunang (1) tensyen (4) terkejut (1) terlanjur (1) teruja (1) tips (1) tragedi (1) tudung (1) tudung nikah (1) tudung tunang (1) tugasan (3) Tunang (7) umur nabi (1) uncle gedek (1) untuk dia. (1) upsr (1) viel (1) vit C (1) Vote (1) wordless (6) work (1)