Awww Chak v(^_^)v

My photo
Minah Kilang yg suka merempit... Suka berangan... suka makan.. suka melalak.. suka suka nak buat apa... suka hati and suka blur.. hihi yang penting Just be my self V(^_^)V
HOME TIPS PETUA MADAH SHARING

Monday, May 13, 2013

Review Tempahan Header dan edit blog.

As-Salam!..

Hi peps! hola holaaa!! Ceriakann pagi isnin anda dengan mood yang berbunga-bunga! Mulakannya dengan Bissmillah :)

 So.. Last entry cheida ada mintak korang tolong votekan rupa baru blog cheidakan? So rata-ratanya memberikan feedback yang bagus dan baik.. thanks korang! Ha nak tahu sapa yang tolong buatkan header dan edit blog cheida ni? Blog Cheida ni di Ubahkan oleh adik comel Dayang Deno.  Adik deno ni selalunya mengambil tempahan untuk doodle header blog je.




Actually Cheida dah lama jadi silent reader dekat blog dia, Baca kisah-kisah dia sebagai seorang penghidap SLE, Sebelum ni pernah dengar SLE dan ada kawan sendiri yang mengidap SLE, tapi cheida tak pasti dan faham apa itu SLE sebenarnye, Tapi bila jumpa blog Deno dari satu sagment, rasanye dari sagment blogger negeri kot tapi tak pasti hehehe.. Baru cheida faham apa itu SLE dan bagi cheida apa yang boleh cheida ringkaskan yang deno seorang gadis yang tabah dan kuat menghadapi dugaan yang diberikan pada usia yang muda :),  Kepada sesiapa yang tak tahu SLE itu apa korang boley pergi blog dia dan tengok sendiri macam mana seorang pengidap SLE seperti Deno menjalani rawatan seharian :).
   
 Cheida juga tertarik adik Deno ni pandai dan bijak memanfaatkan bakat yang ada dalam mencari rezeki sampingan deno sebagai pelajar. Jadi cheida tertarik untuk bagi peluang kepada Deno untuk cuba edit blog pulak. Since tengok dia berkebolehan dalam bab tempahan untuk buat header,doodle dan 2, 3 benda lagi.

Setelah hampir 2,3 minggu jugak la kami berbincang mengenai header doodle yang cheida nak, background color dan sebagainya.. Maka tara!! Inilah hasilnya! Dan cheida amat puas hati! Deno ni tak kedekut ilmu, dan cerewet, Dia banyak bagi idea dekat cheida, sabar je layan karenah cheida yang banyak songeh dan lembaps bagi feedback ahhahaha sory ye adik :).



By the way adik Deno ada buat sagment LUPUS (SLE) awareness month.
Kepada semua kengkawan jom kita join sagment adik DENO untuk sapport dia sempena LUPUS (SLE) awaewness month, Sagment ni tamat pada 31 mei 2013 jam 11.29 (am,pm) tak pasti hahaha Klick sini atau banner atas tu untuk join sagment :) harap dapat meriahkan lagi sagment Deno yea :)


Till then..

p/s: tak sempat join sagment insyallah akan join juga sabar ye dik hehehe




10 comments:

  1. dari dulu lagi duk cari blogger nak suruh design header..
    bole la suruh blogger dayang ni buat :)

    ReplyDelete
  2. olo... sweetnya entry akka.. dah kombang idung ni.. hihi^^ btw kak, tenkiu ye akak percaya deno utk edit blog :) haaa... nanti akak sng2 join la segmen deno ya... :)

    ReplyDelete
  3. ish ingatkan awak ubah sendiri blog awak ni haha :P

    ReplyDelete

Terima kasih kepada anda yang comel dan hensem yang sudi meninggalkan comment.. nanti cheida on9 cheida approve dan balas balik ye.. in syaa allah... :)

Labels

10 (1) 10 perkara (1) 2013 (1) air tulang belakang (1) akad nikah (1) apex (1) Artis (1) B2B (7) B3:BR (3) battle royale (3) beadings (1) berkenalan (1) bertandang (1) bertunang (1) besday (1) bff (3) blogger (1) blogwalking (1) Bosan (8) cantik (5) carta 10. (2) cerewet (1) Cerpen (3) changes (1) Che Ta (1) Che Ta dengan Zain (1) chewi (1) coklat (1) Dong Xinyi (1) dslr (2) e-day (2) e-day.dilema (1) emosi (1) engagement (2) engineering (1) facebook (1) GA (1) gadis (1) gelabah (1) gembira (6) geram. (1) girls (1) good luck (1) Gosip (1) Gossip (1) guest book (1) guys (1) hantaran (2) hasil kerja (2) hati-hati (1) henna (1) hilang (2) hormat (1) imback (1) info (2) insomnia (1) jalan2 (3) jambu (1) Kahwin (5) kamus (1) kegemaran (1) kehidupan (1) kejam (1) kemalangan (1) kematian (1) kenduri (1) kesayangan (2) kesihatan (1) keyboard warrior (1) kilang (2) komen (1) kondem (1) kopi pes (1) kosmo (1) kutuk (1) lamaran (1) leader (1) lelaki (1) libas (1) listen (1) loghat (1) maal hijrah (1) macam-macam (1) madah (11) makan2 (5) make up tunang (1) Malam berinai (1) mama (1) memory (5) meniru (1) menyampah (4) menyicah (1) MH370 (1) moments (1) motivasi (1) Mua (1) nikah (1) pantang (1) patung (1) pearl shawl (1) pedoman (3) pembohong (1) pengkhiran (1) penyamun (1) penyibuk (1) perccubaan (1) personaliti (1) petua (2) photo props (1) photograpy (3) potographer (1) pusat (1) quota (1) raya (2) ready (1) rempit (1) review (8) risiko (1) rojak (1) romantik (1) Safi (1) sagment (2) sahabat (1) sakit (9) salam (1) sayang (5) sedih (14) selendang (1) shaklee (2) sharing (27) shawl ciffon (1) sibuk (1) sifat (1) solat (1) steamboat (1) stres (1) sweet memory (2) tabah (1) tahun baru. (1) tak elok (1) teambuilding (1) tempahan tudung tunang (1) tensyen (4) terkejut (1) terlanjur (1) teruja (1) tips (1) tragedi (1) tudung (1) tudung nikah (1) tudung tunang (1) tugasan (3) Tunang (7) umur nabi (1) uncle gedek (1) untuk dia. (1) upsr (1) viel (1) vit C (1) Vote (1) wordless (6) work (1)